hr en
  • change the contrast
  • change the font

Prijavite se za grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana

Dizajn bez naslova  6

Zelena energetska zadruga (ZEZ) poziva sve zainteresirane građane i građanke s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije da se do 10. kolovoza prijave za grupnu nabavu opreme i ugradnje solarnih elektrana.

Grupnom nabavom eliminiraju se nekvalitetni i nepouzdani proizvodi, proizvodi niske efikasnosti, proizvodi neprovjerenih proizvođača, problem manjka robe na tržištu i preopterećenost instalatera koji u ljetnim mjesecima nemaju vremena za brze instalacije.

Za sudjelovanje u grupnoj nabavi mogu se prijaviti svi zainteresirani za ugradnju solarne elektrane u tekućoj 2023. godini (kućanstva, obrti, poduzeća i dr.). Grupna nabava odnosi se na nabavu opreme i ugradnju mrežnih sustava.

Prijaviti se možete na sljedećoj poveznici.

Zelena akcija voditeljica je tematske mreže JEDRO – konzorcija 10 udruga civilnog društva iz cijele Hrvatske, uključujući ZEZ i Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. U okrivu tematske mreže istražuje se javno upravljanje u tri tematska područja: gospodarenje otpadom, vodne usluge i građanska energija proizvedena iz obnovljivih izvora

Jedna od preporuka provedenog istraživanja u području građanske energije jesu razni modeli udruživanja građana i građanki radi lakše i kvalitetnije realizacije projekata decentraliziranih obnovljivih izvora energije poput malih solarnih elektrana istaliranih na krovovima kuća.

Građanska energija odnosi se na demokratski pristup energiji kroz uključivanje potrošača (građana) u planiranje, oblikovanje, investiranje i upravljanje energetskim sustavom.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.