hr en
  • change the contrast
  • change the font

"PAMETNE ŠKOLE" - provedba aktivnosti

Potpisivanjem ugovora 15.09.2017. godine započelo je izvođenje građevinsko-zanatskih radova na provedbi mjera energetske učinkovitosti na zgradi Mješovite srednje škole “Musa Ćazim Ćatić” u Kladnju u BiH.

Mjere energetske učinkovitosti na navedenom objektu uključuju postavljenje termoizolacije na vanjske zidove objekta, postavljenje nove stolarije sa svim pratećim radovima, kao i sanaciju postojećeg krova u okviru koje je predviđena sanacija krovne konstrukcije i zamjena postojećeg krovnog pokrivača sa svim pratećim radovima.

Projektni tim aktivno radi na pripremi natjecanja koje će imati za cilj promociju energetske učinkovitosti te uštedu energije i vode u školama. Natjecanje je regionalnog karaktera, a u njemu će sudjelovati škole s područja Tuzlanskog kantona (Bosna i Hercegovina) i Brodsko-posavske županije (Hrvatska).

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.