hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

"PAMETNE ŠKOLE" - provedba aktivnosti

Potpisivanjem ugovora 15.09.2017. godine započelo je izvođenje građevinsko-zanatskih radova na provedbi mjera energetske učinkovitosti na zgradi Mješovite srednje škole “Musa Ćazim Ćatić” u Kladnju u BiH.

Mjere energetske učinkovitosti na navedenom objektu uključuju postavljenje termoizolacije na vanjske zidove objekta, postavljenje nove stolarije sa svim pratećim radovima, kao i sanaciju postojećeg krova u okviru koje je predviđena sanacija krovne konstrukcije i zamjena postojećeg krovnog pokrivača sa svim pratećim radovima.

Projektni tim aktivno radi na pripremi natjecanja koje će imati za cilj promociju energetske učinkovitosti te uštedu energije i vode u školama. Natjecanje je regionalnog karaktera, a u njemu će sudjelovati škole s područja Tuzlanskog kantona (Bosna i Hercegovina) i Brodsko-posavske županije (Hrvatska).

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.