hr en
  • change the contrast
  • change the font

Uključite se u javno savjetovanje

Web  22

Od 6. lipnja do 5. srpnja 2022. na javnom je savjetovanju Uredba o korištenju obnovljivih izvora energije i visokoučinkovitih kogeneracija.

Pozivamo vas da pročitate prijedlog Uredbe, upoznate se s njenim odredbama kao i odredbama Zakona o obnovljivim izvorima energije i visokoučinkovitoj kogeneraciji („Narodne novine“, broj 138/21.) na temelju kojeg se ova Uredba odnosi te da se uključite u ovo javno savjetovanje.

Potreban nam je snažan zaokret u solarizaciji Hrvatske, a naš normativni okvir postavlja niz ograničenja za takav zaokret. Bitno je da se uključite kako bi se čule što raznovrsnije perspektive i problemi u provedbi konkretnih projekata na terenu.

Savjetovanju možete pristupiti na ovoj poveznici.

---

Tekst je  objavljen u okviru projekta "JEDRO - Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad" koji sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda (broj ugovora: UP.04.2.1.06.0033). Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (85%) i sredstvima Državnog proračuna RH (15%). Ukupna vrijednost projekta iznosi 469.083,4 eura po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro, a razdoblje provedbe projekta je od 29. listopada 2020. do 29. listopada 2023. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Zelene akcije.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.