hr en
  • change the contrast
  • change the font

Trening za trenerice na temu transformativnog vođenja pokreta

Received 666437918189556

Od 2. do 9. listopada su zaposlenice i volonterke Zelene akcije, Dora, Ana, Aleks, Đina i Una, sudjelovale na treningu za trenere i trenerice "Transformative leadership organizing". Događaj je u održala naša partnerska organizacija ULEX u Salas de Pallars u Španjolskoj.

Na treningu je sudjelovalo 50 pripadnika_ca partnerskih i drugih organizacija iz cijele Europe, a raspravljalo se i dijelilo iskustvo na temu liderskog i transformativnog organiziranja i kompetencija koje su potrebne da bi se lidersko-transformativno organiziranje uspješno provelo u našim organizacijama.

Nakon uspješno odrađenog treninga, planiramo nastaviti raditi po principima, iskustvu i znanju koje smo dobili na treningu kako bismo što bolje iskoristili principe rada koje nam transformativno liderstvo donosi, posebno kroz prepoznavanje pripadnosti određenih zadataka kao i odgovornosti za njih.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.