hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Trening za trenerice na temu transformativnog vođenja pokreta

Received 666437918189556

Od 2. do 9. listopada su zaposlenice i volonterke Zelene akcije, Dora, Ana, Aleks, Đina i Una, sudjelovale na treningu za trenere i trenerice "Transformative leadership organizing". Događaj je u održala naša partnerska organizacija ULEX u Salas de Pallars u Španjolskoj.

Na treningu je sudjelovalo 50 pripadnika_ca partnerskih i drugih organizacija iz cijele Europe, a raspravljalo se i dijelilo iskustvo na temu liderskog i transformativnog organiziranja i kompetencija koje su potrebne da bi se lidersko-transformativno organiziranje uspješno provelo u našim organizacijama.

Nakon uspješno odrađenog treninga, planiramo nastaviti raditi po principima, iskustvu i znanju koje smo dobili na treningu kako bismo što bolje iskoristili principe rada koje nam transformativno liderstvo donosi, posebno kroz prepoznavanje pripadnosti određenih zadataka kao i odgovornosti za njih.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.