hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo
Web  46

Trening "Održive metodologije i pedagogija aktivnog građanstva"

Od 15. do 22. lipnja, Fran je sudjelovao na treningu pod nazivom "Regenerative Activism in CEE". Ovaj trening doprinosi trećem cilju Erasmus plana usmjerenom na razumijevanje, alate i metodologiju za osmišljavanje i dizajn treninga i edukacija na temu strateških i održivih pristupa, posebno kao potpore u održavanju kontinuiteta aktivnog građanstva. Osim toga, nudi pedagogiju i metodologiju o strategiji i podršci za voditelje kao i za izgradnju potpore građanima u postizanju svojih ciljeva.

PRIOPĆENJE -
Web  47

Trening o aktivnoj solidarnosti

Od 4. do 11. svibnja, Nika i Sara sudjelovale su na treningu pod nazivom "Active Solidarity and Intersectional Education". Ovaj trening doprinosi trećem cilju Erasmus plana usmjerenom na razumijevanje, alate i metodologiju za osmišljavanje i dizajn treninga i edukacija na temu strateških i održivih pristupa, posebno kao potpore u održavanju kontinuiteta aktivnog građanstva. Osim toga, nudi pedagogiju i metodologiju o strategiji i podršci za voditelje kao i za izgradnju potpore građanima u postizanju svojih ciljeva.

PRIOPĆENJE -
Dora i mattia 14042024

Trening “Transformacija sukoba”

Od 23. do 30. travnja, Dora i Mattia sudjelovali su na treningu pod nazivom " Inclusive Conflict Mitigation". Ovaj trening doprinosi trećem cilju Erasmus plana usmjerenom na razumijevanje, alate i metodologiju za osmišljavanje i dizajn treninga i edukacija na temu strateških i održivih pristupa, posebno kao potpore u održavanju kontinuiteta aktivnog građanstva. Osim toga, nudi pedagogiju i metodologiju o strategiji i podršci za voditelje kao i za izgradnju potpore građanima u postizanju svojih ciljeva.

PRIOPĆENJE -

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.