hr en
  • change the contrast
  • change the font

Studijski posjet Zagrebu

Cover web  naslovnica doga%c4%91aja na facebooku   31

Od 16.-20.10.2023. u sklopu REST_ART projekta, Zelena akcija je ugostila 10 sudionika_ca iz partnerskih organizacija na studijskom posjetu Zagrebu i Zelenoj akciji.

Tijekom pet dana studijskog posjeta Zagrebu, predstavili smo svoj aktivistički rad i na koji način koristimo umjetnost kao medij u osmišljavanju uličnih akcija, prosvjeda i kampanja.

Sudionici su se  kroz praktične radionice i sami mogli okušati u osmišljavanju prosvjednih pjesama, priča, plakata, akcija. Osim toga, imali su priliku u grupama napraviti problemsko stablo na različite teme te smo od 3 problemska stabla napravili jedno stablo rješenja.

Vrhunac je bio studijski posjet „Postaji“ kao autonomnom kulturnom centru gdje smo upoznali njegove stanovnike i njihov način života koji se vodi zero waste filozofijom. Tamo smo na „poklon“ dobili zid na kojem smo oslikali svoj mural, stablo rješenja, koje prikazuje na koji način možemo postići ravnotežu između društvene, okolišne i ekonomske pravde koji su jedini istinski pokretači održivog i pravednog društva.

Pogledajte naš prvi projektni newsletter.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.