hr en
  • change the contrast
  • change the font

Poziv za sudjelovanje u javnom savjetovanju

Web  29

Tematska mreža JEDRO potiče sve zainteresirane građane da se uključe u javno savjetovanje oko Poziva za dodjelu sredstava „Proizvodnja električne energije iz obnovljivih izvora u prerađivačkoj industriji i toplinarstvu“ .

Javno savjetovanje organizira se u okviru Programa ulaganja dodjele državnih potpora za ulaganje u promicanje energije iz obnovljivih izvora energije, a koji se financira sredstvima Modernizacijskog fonda.

Pozivom se definiraju ciljevi, određuju pravila o načinu podnošenja projektnih prijedloga i utvrđuju kriteriji prihvatljivosti i odabira projektnih prijedloga te pravila provedbe odabranih projekata.

Budući da je riječ o vrlo aktualnoj i relevantnoj temi, tematska mreža JEDRO poziva na javnu raspravu kako bi se poboljšala kvaliteta pojedinih elemenata Poziva i omogućila kvalitetnija provedba energetske tranzicije u prerađivačkoj industriji i toplinarstvu.

Građani i svi drugi zainteresirani akteri svoje komentare i prijedloge mogu uputiti do 26. siječnja 2023. godine, do kada je otvoreno javno savjetovanje.

---

Tekst je  objavljen u okviru projekta "JEDRO - Javne politike za održivi društveni razvoj: voda, energetika, otpad" koji sufinancira Europska unija sredstvima Europskog socijalnog fonda (broj ugovora: UP.04.2.1.06.0033). Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda (85%) i sredstvima Državnog proračuna RH (15%). Ukupna vrijednost projekta iznosi 469.083,4 eura po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro, a razdoblje provedbe projekta je od 29. listopada 2020. do 29. listopada 2023. Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Zelene akcije.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.