hr en
  • change the contrast
  • change the font

Održana radionica samogradnje solarnih kolektora za grijanje sanitarne vode u domaćinstvu

Radionicasamogradnjesolarnihkolektora 03

Prisustvovalo je ukupno 28 ljudi, što pokazuje iznimno velik interes građana/ki za ovu temu, a to potvrđuju i brojna pitanja upućena voditeljima radionice.

U prostoru Zelene akcije je od 29. do 31. svibnja održana radionica samogradnje solarnih kolektora za grijanje sanitarne vode. U spomenuta tri dana radionici je prisustvovalo ukupno 28 ljudi, što pokazuje iznimno velik interes građana/ki za ovu temu, a to potvrđuju i brojna pitanja upućena voditeljima radionice.

Sudionici su mogli vidjeti kako u praksi izgleda izrada solarnih kolektora do najsitnijih detalja, a još važnije je da su mogli sami sudjelovati u svim poslovima bušenja, lemljenja, piljenja… Osim toga, svaki polaznik radionice je dobio brošuru s uputama za izradu solarnih koletora pa očekujemo da će se neki od njih odlučiti za takve zahvate i u svom domu.

Za više informacija:
Bernard Ivčić, Zelena akcija, e-mail: bero_za@zelena-akcija.hr

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.