hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Poziv na regionalni seminar "Transformacija energetike i prirodnih resursa u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj", Šolta, 30. lipnja - 4. srpnja 2014 - godišnja skupština SEENET-a

Img 2641

Zelena akcija - Friends of the Earth Hrvatska sa zadovoljstvom vas poziva da se prijavite na regionalni seminar "Transformacija energetike i prirodnih resursa u zemljama zapadnog Balkana i Turskoj " , koji će se održati od 30. lipnja do 4. srpnja 2014. u Solarnoj akademiji na otoku Šolti.

Seminar je organiziran u okviru projekta financiranog od strane EU IPA CSF Advocacy NGOs networks for sustainable use of energy and natural resources in the Western Balkans and Turkey - ETNAR IPA-CSF-2012/306-573 .

Svrha ovog 5-dnevnog regionalnog seminara je dati pregled novih događanja na području energetike i prirodnih resursa na europskoj i svjetskoj razini, kao i pružiti informacije o razvoju kampanja vezanih uz  ugljen i prirodne resurse u regiji. Sudionici seminara imati će priliku prisustvovati brojnim zanimljivim predavanjima, a biti će prostora i za raspravu i planiranje daljnjih aktivnosti . Važan dio seminara biti će posvećen godišnjoj skupštini mreže SEENET, na kojoj će se raspravljati o novoj strategiji i proširenju članstva.

Seminar će se održati u regionalnom edukacijskom centru za održivu energiju, kojeg razvijamo u bivšem vojnom objektu " Vela Straža" na otoku Šolti, te razina udobnosti odgovara hostelu. Hrana će biti vegetarijanska.

Sudjelovanje na seminaru biti će u potpunosti financirano od strane organizatora seminara - prijevoz, smještaj i hrana od 30. lipnja – 4. srpnja (također pokrivamo hranu i smještaj 29. lipnja za one koji dolaze dan prije početka seminara, dok će putni troškovi biti refundirani nakon povratka kući, nakon što nam sudionici pošalju sve odgovarajuće karte).

Radni jezik seminara biti će engleski, tako da bi polaznici trebali posjedovati odgovarajuće znanje engleskog jezika. Također možete donijeti i podijeliti odgovarajuće edukativne i promotivne materijale vaše organizacije. Na seminar se mogu prijaviti nevladine organizacije iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Albanije i Turske. Očekujemo oko 30 sudionika. Slobodno proslijedite ovaj poziv svojim partnerskim organizacijama.

Molimo vas da ispunite priloženu prijavnicu, te da je do 1. lipnja 2014. pošaljete na hrvoje@zelena-akcija.hr

Za sve dodatne informacije, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate na e - mail : info@etnar.net

Prijavnica

Preliminarni dnevni red

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.