hr en
  • change the contrast
  • change the font

Poziv na izložbu povodom Dana bez automobila

World carfree day

Pozivamo Vas na izložbu umjetničkih radova u subotu 20. rujna od 09:30 do15:30 na Cvjetnom trgu koju radimo u suradnji s udrugom mladih muzeologa “Kontraakcija”.

Cilj izložbe je ukazati na problem prometa u Zagrebu kroz muzeološku djelatnost i interakciju s građanima. Izložba je zamišljena kao fluidni živi organizam, poput trga na kojem se nalazi. Interaktivnog i informativnog je karaktera, odabranog radi uključivanja javnosti koja na kraju dana, ostavljajući svoj trag i glas, upućuje na nove spoznaje te izložbu s vremenom obogaćuje. Smještaj izložbe u samom centru grada, na Cvjetnom trgu, potiče građanstvo da aktivno sudjeluje u životu grada, čije razumijevanje konteksta gradskog prostora samu izložbu čini slojevitijom i opširnijom.

Osim toga, biti će postavljen info-štand na kojem ćemo građanima dijeliti letke, brošure i ostale tiskane materijale Zelene akcije vezane uz promet.

Kontakt:
Bernard Ivčić
Mob: 099/314 9138

Događaj je organiziran u suradnji sa zakladom Heinrich Böll, te uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.