hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Poziv na izložbu povodom Dana bez automobila

World carfree day

Pozivamo Vas na izložbu umjetničkih radova u subotu 20. rujna od 09:30 do15:30 na Cvjetnom trgu koju radimo u suradnji s udrugom mladih muzeologa “Kontraakcija”.

Cilj izložbe je ukazati na problem prometa u Zagrebu kroz muzeološku djelatnost i interakciju s građanima. Izložba je zamišljena kao fluidni živi organizam, poput trga na kojem se nalazi. Interaktivnog i informativnog je karaktera, odabranog radi uključivanja javnosti koja na kraju dana, ostavljajući svoj trag i glas, upućuje na nove spoznaje te izložbu s vremenom obogaćuje. Smještaj izložbe u samom centru grada, na Cvjetnom trgu, potiče građanstvo da aktivno sudjeluje u životu grada, čije razumijevanje konteksta gradskog prostora samu izložbu čini slojevitijom i opširnijom.

Osim toga, biti će postavljen info-štand na kojem ćemo građanima dijeliti letke, brošure i ostale tiskane materijale Zelene akcije vezane uz promet.

Kontakt:
Bernard Ivčić
Mob: 099/314 9138

Događaj je organiziran u suradnji sa zakladom Heinrich Böll, te uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.