hr en
  • change the contrast
  • change the font

GLOBAL 2000/ Friends of the Earth Austrija predstavlja svoj rad i kampanje u Zagrebu!

Global2000logo

U petak, 27. listopada u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1 s početkom u 19.00 sati, održat će se predavanje: Kampanje za zaštitu okoliša vodeće austrijske udruge za zaštitu okoliša GLOBAL 2000/ Friends of the Earth Austrija. Ulaz je slobodan!

Jednosatno predavanje održat će Jens Karg, koordinator za akcije, a predavanje je namjenjeno svim zainteresiranim građanima koje zanima kako i zašto se rade kampanje za zaštitu okoliša u Austriji.

Global 2000 se aktivno bavi kampanjama na području energetike, pesticida, zaštite voda i genetički modificiranih organizama, a njihova iskustva mogu pomoći i hrvatskim aktivistima. Unutar mreže Frinends of the Earth, koja okuplja udruge za zaštitu okoliša u sedamdesetak zemalja širom svijeta, Zelena akcija i Global 2000 surađuju cijeli niz godina, a od ove godine suradnja jača na području edukacije ekoloških aktivista uz financijsku potporu Europskog direktorata za okoliš (DG Environment)

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.