hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

GLOBAL 2000/ Friends of the Earth Austrija predstavlja svoj rad i kampanje u Zagrebu!

Global2000logo

U petak, 27. listopada u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1 s početkom u 19.00 sati, održat će se predavanje: Kampanje za zaštitu okoliša vodeće austrijske udruge za zaštitu okoliša GLOBAL 2000/ Friends of the Earth Austrija. Ulaz je slobodan!

Jednosatno predavanje održat će Jens Karg, koordinator za akcije, a predavanje je namjenjeno svim zainteresiranim građanima koje zanima kako i zašto se rade kampanje za zaštitu okoliša u Austriji.

Global 2000 se aktivno bavi kampanjama na području energetike, pesticida, zaštite voda i genetički modificiranih organizama, a njihova iskustva mogu pomoći i hrvatskim aktivistima. Unutar mreže Frinends of the Earth, koja okuplja udruge za zaštitu okoliša u sedamdesetak zemalja širom svijeta, Zelena akcija i Global 2000 surađuju cijeli niz godina, a od ove godine suradnja jača na području edukacije ekoloških aktivista uz financijsku potporu Europskog direktorata za okoliš (DG Environment)

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.