hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zimska školica održavanja ravnoteže na biciklu za odrasle

Skolica

Ako niste naučili voziti bicikl kao dijete, a bilo vam je neugodno pitati da vas tome nauče sada, u odrasloj dobi, ovo je jedinstvena prilika za vas! Zelena akcija i Sindikat biciklista organiziraju jednodnevnu pilot školicu održavanja ravnoteže na biciklu za odrasle.

Školica je jednodnevna, odnosno četverosatna. Da, naučiti održavati ravnotežu na biciklu mnogo je lakše nego što ste možda mislili! Da bi se u realnoj vožnji počeli osjećati sigurno trebat će vam nakon toga još neko razdoblje vježbe, ali samu vještinu održavanja ravnoteže možete usvojiti prilično brzo.

Broj mjesta za sudjelovanje u ovoj prvoj pilot-školici je vrlo ograničen. Ako ste zainteresirani, pošaljite što prije svoje ime, prezime i broj mobitela na adresu: eugen@zelena-akcija.hr . U slučaju da vrijeme ostane lijepo školica će se održati već ovu subotu (21.11.) od 12:00 do 16:00. U slučaju kiše ili snijega odgodit ćemo je za neki drugi dan, o čemu ćemo prijavljene (kao i o mjestu održavanja školice) na vrijeme obavjestiti telefonom.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.