hr en
  • change the contrast
  • change the font

Zimska školica održavanja ravnoteže na biciklu za odrasle

Skolica

Ako niste naučili voziti bicikl kao dijete, a bilo vam je neugodno pitati da vas tome nauče sada, u odrasloj dobi, ovo je jedinstvena prilika za vas! Zelena akcija i Sindikat biciklista organiziraju jednodnevnu pilot školicu održavanja ravnoteže na biciklu za odrasle.

Školica je jednodnevna, odnosno četverosatna. Da, naučiti održavati ravnotežu na biciklu mnogo je lakše nego što ste možda mislili! Da bi se u realnoj vožnji počeli osjećati sigurno trebat će vam nakon toga još neko razdoblje vježbe, ali samu vještinu održavanja ravnoteže možete usvojiti prilično brzo.

Broj mjesta za sudjelovanje u ovoj prvoj pilot-školici je vrlo ograničen. Ako ste zainteresirani, pošaljite što prije svoje ime, prezime i broj mobitela na adresu: eugen@zelena-akcija.hr . U slučaju da vrijeme ostane lijepo školica će se održati već ovu subotu (21.11.) od 12:00 do 16:00. U slučaju kiše ili snijega odgodit ćemo je za neki drugi dan, o čemu ćemo prijavljene (kao i o mjestu održavanja školice) na vrijeme obavjestiti telefonom.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.