hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Prijavite se na radionicu kućnog kompostiranja!

Img 7846

Jeste li znali da je organski otpad moguće kompostirati i u stanu? Želite li naučiti kako? Prijavite se na radionicu kućnog kompostiranja koja će se 7.12.2017. godine održati u Zelenoj akciji.

Da bi organski otpad iz svojeg kućanstva pretvorili u kompost, kojeg možete iskoristiti da obogatite zemlju u kojoj sadite povrće ili cvijeće, ne morate nužno imati vrt - kompostirati možete i u stanu. Saznajte kako to napraviti na radionici koja će se 7.12. održati u Zelenoj akciji. Polaznici i polaznice će uz stručno vodstvo Marka Košaka, voditelja Programa gospodarenja otpadom Zelene akcije, izraditi kante za kućno kompostiranje koje će po završetku radionice moći ponijeti sa sobom.

Radionica je besplatna, ali je broj mjesta ograničen. Zbog toga se svi zainteresirani_e za sudjelovanje moraju prijaviti unaprijed putem elektronskog obrasca kojeg je potrebno ispuniti do nedjelje, 3.12.2017. godine, u ponoć.

Radionica će se održati u četvrtak, 7.12., od 16:30 do 18:30. Mjesto održavanja je Info centar Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu.

Ukoliko imate poteškoća s ispunjavanjem elektronskog obrasca ili bilo kakva dodatna pitanja, obratite se na telefon 099 314 9694.

Radujemo se vašem dolasku!

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.