hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Povodom održavanja skupštine vjerovnika Kamenskog pred Trgovačkim sudom održan prosvjed

Img 8337

Radnice Kamenskog, uz podršku Prava na grad, Zelene akcije, Kuće ljudskih prava, Plenuma FFZG-a i građana danas su održale prosvjed ispred Trgovačkog suda na kojem se odvijala skupština vjerovnika te tvrtke. U narednim mjesecima odlučivat će se o raspodjeli stečajne mase, a time i o sedam neisplaćenih plaća 800-tinjak radnica.

Tvornicu koja je donedavno uspješno poslovala preuzeli su, a potom i planski uništili premreženi pojedinci čiji je jedini cilj bio da se dokopaju vrijednog zemljišta u centru Zagreba. Ukoliko se isti ti pojedinci uspiju uknjižiti na nekretnine Kamenskog, neće ostati dovoljno u stečajnoj masi i radnice će ostati kratkih rukava.

Na prosvjedu je javnosti predstavljen shematski prikaz uništavanja Kamenskog koji ilustrira povezanost članova Uprave, nadzornog odbora i velikih dioničara Kamenskog među sobom i s Globus grupom Miroslava Kutle.

Dokumenti

Shema uništavanja tvornice Kamensko (predstavljena na dan održavanja skupštine vjerovnika 21.12.2010.)

PDF 471 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.