hr en
  • change the contrast
  • change the font

Povodom održavanja skupštine vjerovnika Kamenskog pred Trgovačkim sudom održan prosvjed

Img 8337

Radnice Kamenskog, uz podršku Prava na grad, Zelene akcije, Kuće ljudskih prava, Plenuma FFZG-a i građana danas su održale prosvjed ispred Trgovačkog suda na kojem se odvijala skupština vjerovnika te tvrtke. U narednim mjesecima odlučivat će se o raspodjeli stečajne mase, a time i o sedam neisplaćenih plaća 800-tinjak radnica.

Tvornicu koja je donedavno uspješno poslovala preuzeli su, a potom i planski uništili premreženi pojedinci čiji je jedini cilj bio da se dokopaju vrijednog zemljišta u centru Zagreba. Ukoliko se isti ti pojedinci uspiju uknjižiti na nekretnine Kamenskog, neće ostati dovoljno u stečajnoj masi i radnice će ostati kratkih rukava.

Na prosvjedu je javnosti predstavljen shematski prikaz uništavanja Kamenskog koji ilustrira povezanost članova Uprave, nadzornog odbora i velikih dioničara Kamenskog među sobom i s Globus grupom Miroslava Kutle.

Documents

Shema uništavanja tvornice Kamensko (predstavljena na dan održavanja skupštine vjerovnika 21.12.2010.)

PDF 471 KB

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.