hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Varšavska - najuža ulica u Zagrebu

Najuza ulica

"Dobrodošli u najužu ulicu u Zagrebu," pozdravio je novinare predsjednik Zelene akcije Tomislav Tomašević na današnjoj press konferenciji u Varšavskoj ulici, nedaleko gradilišta ulazno-izlazne rampe za podzemnu garažu.

"Sinoć su radnici Tehnike po nalogu Grada Zagreba, kao investitora radova u Varšavskoj, mimo rješenja Grada o zauzimanju javne prometne površine, proširili gradilište. Prema tom rješenju, u Varšavskoj mora postojati prolaz širine barem tri metra, za pješake i intervnetna vozila poput vatrogasnih i kola hitne pomoći. U prvoj fazi radova taj prolaz mora biti na južnoj strani Varšavske, a u drugoj fazi on se seli na sjevernu stranu ulice. Prolaz s južne strane sada je daleko uži od tri metra. Vozila za hitnu pomoć ne mogu proći, kao ni vatrogasna vozila, čime se dovodi u životnu opasnost sve stanare Varšavske ulice."

Više na portalu H-Alter

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.