hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

INTERREG – Objavljen je prvi tender

01 768x622

Jedna od prvih aktivnosti koja se realizira u okviru projekta "Pametne škole" je objava tendera: „Izvođenje građevinsko-zanatskih radova na realizaciji mjera energetske efikasnosti na objektu Mješovite srednje škole “Musa Ćazim Ćatić” u Kladnju“.

Više o tenderu pročitajte na poveznici.

Pored MSŠ Kladanj, investirat će se u energetsku obnovu još 6 objekata osnovnih i srednjih škola u projektnom području (Brodsko-posavska županija i Tuzlanski kanton). U Brodsko-posavskoj županiji: (1) OŠ Sibinj; u Tuzlanskom kantonu: (2) OŠ „Ivan Goran Kovačić“ (Općina Gradačac), (3) Druga osnovna škola Srebrenik (općina Srebrenik), (4) OŠ Gornja Tuzla (Grad Tuzla), (5) OŠ Sapna (općina Sapna), (6) OŠ Omazići (Općina Banovići), i (7) Mješovita srednja škola Kladanj (Općina Kladanj).

S početkom nove školske godine u rujnu 2017. godine, počinju i projektne aktivnosti usmjerene na učenike i učenice. Organizirat ćemo natjecanje za škole, za pojedince inovatore, opremit ćemo solarne laboratorije, organizirati ljetni kamp, solarni festival, itd. Sve aktivnosti usmjerene su na druženje učenika_ca i njihovih nastavnika_ca, razmjenu iskustava i dobrih praksi kao i na učenje i usvajanje novih vještina.

Mediji su veoma zainterani za "Pametne škole" te redovito prate naše aktivnosti i o njima izvještavaju u svojim informativnim emisijama.

*Projekt se financira iz INTERREG CBC programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014-2020.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.