hr en
  • change the contrast
  • change the font

Zelena akcija s ponosom predstavlja video priručnik za samogradnju solarnih kolektora

Bruno3

"Papirnata" verzija priručnika za samogradnju solarnih kolektora za pripremu tople vode već je nekoliko godina jedna od najtraženijih publikacija Zelene akcije. Isto vrijedi i za radionice samogradnje kolektora na koje se redovito prijavljuje mnogo više ljudi nego što ih možemo primiti. Kako bi svima onima koji su razmišljali o samogradnji kolektora dodatno olakšali posao producirali smo sada i video priručnik. Pozivamo vas da ga pogledate.

Video priručnik za samogradnju solarnih kolektora možete besplatno pogledati ovdje.

Autor priručnika je Bruno Motik.

***

Ovaj video priručnik je produciran kao dio projekta "Podrška u prijenosu okolišnih politika - STEP" kojeg je financijski podržala Europska unija i Ured za udruge Vlade RH, te projekta "Uradi-sam alati za održivu budućnost" kojeg je podržao Deutsche Bundesstiftung Umwelt. Za sadržaj priručnika odgovorna je iskključivo Zelena akcija i ne predstavlja nužno stajalište Europske unije niti stajalište Ureda za udruge Vlade RH.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.