hr en
  • change the contrast
  • change the font

Udruge za zaštitu okoliša iz regije najavile daljnju suradnju na pitanjima zaštite okoliša!

Grupna fotka

Zelena akcija / FoE Croatia i Friends of the Earth International organizirale su naprednu edukaciju o okolišnim kampanjama javnog zagovaranja za udruge iz jugoistočne Europe, koja se je održala na otoku Šolta od 24. do 31. srpnja 2011.

Ovaj je seminar završni od tri u nizu koje smo tijekom protekle tri godine organizirali u sklopu projekta financiranog kroz program MATRA, Kraljevine Nizozemske. Na seminaru je sudjelovalo dvadesetak predstavnika 16 udruga iz sedam zemalja regije (Makedonija, Albanija, Kosovo, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Hrvatska), dok su predavači bili iz Nizozemske, Austrije i Hrvatske.

Tijekom seminara sudionici su odredili teme i kampanje za daljnju suradnju u regiji, kako bi nastavili edukaciju i razmjenu iskustava, te kako bi zajednički djelovali na temama zaštite okoliša, prvestveno na edukaciji o pravu zaštite okoliša, energetici te zaštiti prirode. Također je predloženo da se osnuje regionalna mreža udruga za zaštitu okoliša.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.