hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Udruge za zaštitu okoliša iz regije najavile daljnju suradnju na pitanjima zaštite okoliša!

Grupna fotka

Zelena akcija / FoE Croatia i Friends of the Earth International organizirale su naprednu edukaciju o okolišnim kampanjama javnog zagovaranja za udruge iz jugoistočne Europe, koja se je održala na otoku Šolta od 24. do 31. srpnja 2011.

Ovaj je seminar završni od tri u nizu koje smo tijekom protekle tri godine organizirali u sklopu projekta financiranog kroz program MATRA, Kraljevine Nizozemske. Na seminaru je sudjelovalo dvadesetak predstavnika 16 udruga iz sedam zemalja regije (Makedonija, Albanija, Kosovo, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Hrvatska), dok su predavači bili iz Nizozemske, Austrije i Hrvatske.

Tijekom seminara sudionici su odredili teme i kampanje za daljnju suradnju u regiji, kako bi nastavili edukaciju i razmjenu iskustava, te kako bi zajednički djelovali na temama zaštite okoliša, prvestveno na edukaciji o pravu zaštite okoliša, energetici te zaštiti prirode. Također je predloženo da se osnuje regionalna mreža udruga za zaštitu okoliša.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.