hr en
  • change the contrast
  • change the font

Rad Biciklopopravljaone u doba pandemije koronavirusa

Img 20170713 204733261 hdr

Biciklopopravljaona Zelene akcije, koja je zbog mjera sprječavanja Covid-19 zaraze zatvorena već pet tjedana, podsjeća građane i građanke da im je, kao i do sada, spremna pomoći savjetom putem svojih Facebook stranica, e-mailom ili telefonom.

Kao što svi koji su do sada posjetili Biciklopravljaonu znaju, ona nije obični biciklistički servis, nego i društveni prostor u kojem korisnici te volonterke i volonteri zajedno koriste alate i nalaze se u bliskom fizičkom kontaktu. Upravo zbog toga, bili smo prisiljeni privremeno obustaviti rad dok traje pandemija.

Kako bi im pomogli da sami poprave bicikl, najčešće je nužno da volonteri s korisnicima zajedno rade u stvarnom fizičkom prostoru. Ipak, u slučajevima nekih jednostavnijih kvarova, građanima i građđankama se može pomoći i pisanim ili telefonskim putem, upućivanjem na izvore na Internetu, itd. Zbog toga, Biciklopopravljaona podsjeća da i dalje pomaže građankama i građanima na ovaj način te da će takve aktivnosti u narednom periodu intenzivirati.

Sa svojim upitima nam se možete javljati na sljedeće načine:

  • putem Facebook stranice
  • elektronskom poštom: biciklopopravljaona@zelena-akcija.hr
  • Na telefonski broj 099 314 9694, od ponedjeljka do petka, od 12:00 do 19:00.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.