hr en
  • change the contrast
  • change the font

Proljetni eko seminar Zelene akcije - Predstavljanje programa bioraznolikosti

Slijedeće predavanje proljetnog eko seminara Zelene akcije održat će se u ponedjeljak, 28.05.2007. u 19.00 sati. Ovaj ponedeljak će Jagoda Munić predstaviti program bioraznolikosti.

Proljetni eko – seminar se nastavlja na Jesenski eko – seminar koji se sastojao od 10 predavanja vanjskih stručnjaka o glavnim okolišnim temama. Proljetni eko – seminar je zamišljen kao niz od 6 predavanja i prezentacija programa i projekata Zelene akcije.

Ciljevi Proljetnog eko – seminara jesu da se javnosti prezentiraju aktivnosti koje Zelena akcija provodi širom Hrvatske da se zainteresirani pojedinci nakon prezentacija aktivno uključe u programe ili projekte koji ih najviše interesiraju.

Sva predavanja i prezentacije će održati voditelji programa i projekata Zelene akcije koji su ujedno stručnjaci za tematsko područje kojim se bave.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.