hr en
  • change the contrast
  • change the font

Predavanje: Zagrebački željeznički čvor u funkciji javnog gradskog prijevoza

Pozivamo vas na predavanje Nike Gamulina, arhitekta i urbanista iz Zavoda za prostorno uređenje, koje će se održati u info centru Zelene akcije, Frankopanska 1, u četvrtak 14. siječnja u 12 sati.

U predavanju pod nazivom "Zagrebački željeznički čvor u funkciji javnog gradskog prijevoza 2010. - analiza i prijedlozi", g. Gamulin će ukazati na glavne probleme s kojima se suočava željeznički promet u Zagrebu, za čije rješavanje već godinama ne postoji dovoljno sluha od strane nadležnih. Isto tako, ponudit će i nekoliko jednostavnih i ekonomski isplativih rješenja za spomenute probleme.

Zelena akcija je posljednjih godina organizirala niz predavanja i okruglih stolova s temom prometa u Gradu Zagrebu. Predavanje Nike Gamulina će donijeti specifičan pogled na problem javnog gradskog prijevoza u Zagrebu te prikazati moguća poboljšanja koja bi bitno pridonijela smanjenju individualnog prometa te riješila poteškoće koje uzrokuje tranzitni promet.

Kontakt:
Bernard Ivčić, Zelena akcija, 099/314 9138

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.