hr en
  • change the contrast
  • change the font

Praćenje legislative zaštite okoliša u Hrvatskoj

Otpadeu

Praćenje legislative zaštite okoliša u Hrvatskoj - novi bilten Zelene akcije. Što znači proces približavanja Europskoj uniji za vas i okoliš?

Praćenje legislative zaštite okoliša u Hrvatskoj - novi bilten Zelene akcije

Što znači proces približavanja Europskoj uniji za vas i okoliš?

Petak, 07.10.2005. Zagreb

Praćenje legislative zaštite okoliša je bilten Zelene akcije koji izlazi tijekom 2005. godine, da bi na lako razumljiv način informirao građane o procesu približavanja Hrvatske Europskoj uniji u oblasti zaštite okoliša.

Cilj nam je uvrstiti informacije o tome kako se možete uključiti u planiranje aktivnosti vezane za zaštitu okoliša, o posljednjim izmjenama u zakonima iz ove oblasti, te o njihovoj primjeni.

Bilten je dio projekta Zelene akcije kojem je cilj lobiranje za bolje gospodarenje otpadom i kvalitetnije studije utjecaja na okoliš. Projekt je rađen u suradnji s ekspertima iz Hnuti Duha, najveće udruge za zaštitu okoliša u Češkoj, kako bi se predložila rješenja za neke od najvećih problema Hrvatske na području okoliša. Iako projekt financira Europska komisija, on ne predstavlja nužno stavove Europske unije.

Za više informacija:
Hnuti Duha

Documents

Bilten Praćenje legislative zaštite okoliša (PDF)

PDF 141 KB

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.