hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Praćenje legislative zaštite okoliša u Hrvatskoj

Otpadeu

Praćenje legislative zaštite okoliša u Hrvatskoj - novi bilten Zelene akcije. Što znači proces približavanja Europskoj uniji za vas i okoliš?

Praćenje legislative zaštite okoliša u Hrvatskoj - novi bilten Zelene akcije

Što znači proces približavanja Europskoj uniji za vas i okoliš?

Petak, 07.10.2005. Zagreb

Praćenje legislative zaštite okoliša je bilten Zelene akcije koji izlazi tijekom 2005. godine, da bi na lako razumljiv način informirao građane o procesu približavanja Hrvatske Europskoj uniji u oblasti zaštite okoliša.

Cilj nam je uvrstiti informacije o tome kako se možete uključiti u planiranje aktivnosti vezane za zaštitu okoliša, o posljednjim izmjenama u zakonima iz ove oblasti, te o njihovoj primjeni.

Bilten je dio projekta Zelene akcije kojem je cilj lobiranje za bolje gospodarenje otpadom i kvalitetnije studije utjecaja na okoliš. Projekt je rađen u suradnji s ekspertima iz Hnuti Duha, najveće udruge za zaštitu okoliša u Češkoj, kako bi se predložila rješenja za neke od najvećih problema Hrvatske na području okoliša. Iako projekt financira Europska komisija, on ne predstavlja nužno stavove Europske unije.

Za više informacija:
Hnuti Duha

Dokumenti

Bilten Praćenje legislative zaštite okoliša (PDF)

PDF 141 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.