hr en
  • change the contrast
  • change the font

Poziv na prezentaciju publikacije "Analiza zagrebačkog prometnog sustava i preporuke za njegovo poboljšanje"

Pozivamo vas na prezentaciju publikacije Zelene akcije «Analiza zagrebačkog prometnog sustava i preporuke za njegovo poboljšanje», koja će se održati u petak 14. siječnja 2011. u 11 sati u uredu Zelene akcije u Frankopanskoj 1.

U publikaciji je dan pregled glavnih zagrebačkih prometnih problema te su ponuđena konkretna rješenja. Iznimno je važno da realizacija nekih od predloženih projekata, koji će biti konkretno navedeni na prezentaciji, započne 2011. godine, na čemu će Zelena akcija inzistirati. Bitno je reći da su ti projekti i ekonomski isplativi pa postojeća financijska kriza ne sprečava početak njihove realizacije.

Publikacija će biti poslana svim zastupnicima Gradske skupštine Grada Zagreba kao i svim nadležnim gradskim uredima i zavodima.

Bernard Ivčić
Transportni program Zelene akcije
Mob: 099/314 9138
e-mail: bernard@zelena-akcija.hr

---

Publikacija je nastala u okviru provedbe projekta «Umrežavanje i jačanje kapaciteta udruga za zaštitu okoliša s ciljem povećanja energetske učinkovitosti i većeg korištenja obnovljivih izvora energije u Jugoistočnoj Europe»kojeg financira Europska Unije. Sadržaj publikacije predstavlja isključivo stav Zelene akcije i ni u kojem slučaju se ne može smatrati stavom Europske Unije.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.