hr en
  • change the contrast
  • change the font

Održivo upravljanje i zaštita sliva rijeke Neretve

Zelena akcija poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na višedioničkoj radionici “Održivo upravljanje i zaštita sliva rijeke Neretve”, koja je organizirana u okviru projekta “Promocija zaštite pograničnih rijeka i održiva uporaba resursa u graničnom području Hrvatske i Bosne i Hercegovine”.

Radionica će se održati dana 11. 4. 2008. u Metkoviću, Hotel Narona. Prijave za radionicu se primaju do 07. 04. na mail petra(at)zelena-akcija.hr ili telefon 01 4818 478.

Cilj radionice je kroz višedionički skup i diskusiju raspraviti sve relevantne čimbenike koji se odnose na sliv rijeke Neretve, a s obzirom na zaštitu i korištenje tog riječnog sliva, kako bi se zajednički došlo do najboljeg i najprimjerenijeg rješenja situacije i potreba (čovjeka i prirode). Ovom radionicom želimo potaknuti zajedničko razumijevanje odgovornih institucija i javnosti oko situacije na Neretvi te budućnosti života uz tu rijeku.

Projekt je financiran od strane Europske komisije kroz fond CARDS 2004. Pored Zelene akcije iz Zagreba u projekt su uključene i Brodska ekološka udruga Zemlja-BEUZ  iz Slavonskog Broda, Pokret prijatelja prirode “Lijepa naša” ogranak Ploče, te udruge iz Bosne i Hercegovine: Eko Neretva iz Jablanice i Centar za životnu sredinu iz Banja Luke. Radionicu i naše aktivnosti na Neretvi podržava i međunarodna organizacija Euronatur iz Njemačke. Cilj projekta je podizanje svijesti, znanja i razine prekogranične suradnje na zaštiti okoliša kroz promicanje zaštite biološke raznolikosti rijeka i održivo korištenje prirodnih resursa u široj pograničnoj regiji Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Kontakt:
Petra Ðurić, petra (at) zelena-akcija.hr, 01/4818 478

Documents

Višedionička radionica - Održivo upravljanje i zaštita sliva rijeke Neretve

PDF 163 KB

 Pozivnica - Višedionička radionica - Održivo upravljanje i zaštita sliva rijeke Neretve

PDF 179 KB

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.