hr en
  • change the contrast
  • change the font

Održan još jedan uspješan "trening za trenere"

Zelena akcija je od 14. do 16. svibnja organizirala drugi po redu "trening za trenere". Trening je održan u Tuheljskim Toplicama u sklopu projekta Škole održivosti (A.4. Program jačanja kapaciteta nastavnika za edukaciju o održivom razovju i primjeni novih metodologija u nastavi).

Na treningu je sudjelovalo devet profesorica i nastavnica srednjih i osnovnih škola te četiri facilitatorice iz Zelene akcije. Tijekom treninga, uživale smo u druženju i zajedničkoj razmijeni znanja, iskustva i metodologije "transformativnog obrazovanja" (Globalno obrazovanje) kako bismo doprinijeli razumijevanju povezanosti okolišne, duštvene i ekonomske pravde.

Zahvaljujemo svim sudionicama na njihovoj predanosti, a posebno prof. Ani Marinić što nam je pokazala kako ona provodi "Teatar potlačenih" u online nastavi te prof. Sanji Šušnjara Raić koja nas je kroz "Storytelling" i "Agendu 2030." povela na kreativno putovanje i razmišljanje o riješenjima o održivom razvoju.

Partneri na projektu su: Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok - ŠUDIGO, Škola primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu - ŠPUDi Klasična gimnazija u Zagrebu.

---

Ova se aktivnost održava u sklopu projekta "Škole održivosti - obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti".
Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta u ovom programu isključiva su odgovornost Zelene akcije i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.