hr en
  • change the contrast
  • change the font

Izložba radova učenika i učenica ŠPUD i ŠUDIGO

 mg 2952

Vizualni identitet 8. Okolišnog filmskog festivala je u potpunosti prepušten učenicama i učenicima Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu.

Ideja je bila dati kreativnu i aktivističku slobodu mlađim generacijama, sadržajno i stilski im odriješiti ruke, kako bi se svaka učenica i učenik umjetnički izrazili dizajnom koji odgovara njihovom odnosu prema prirodi, okolišu i društvu u kojem živimo ili u kojem želi živjeti.

Radovi su iznimno različiti i interesantni, a svaki rad prati i elaborat koji je postao dio 3. izdanja hrvatske zbirke klimatske fikcije Homo Climaticum 2021.

Predstavljamo vam 43 originalna rada učenika koje možete pogledati ovdje.

---

Ova se aktivnost održava u sklopu projekta "Škole održivosti - obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti".
Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta u ovom programu isključiva su odgovornost Zelene akcije i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Documents

Homo Climaticum 2021.

PDF 6.3 MB

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.