hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Izložba radova učenika i učenica ŠPUD i ŠUDIGO

 mg 2952

Vizualni identitet 8. Okolišnog filmskog festivala je u potpunosti prepušten učenicama i učenicima Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok i Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu.

Ideja je bila dati kreativnu i aktivističku slobodu mlađim generacijama, sadržajno i stilski im odriješiti ruke, kako bi se svaka učenica i učenik umjetnički izrazili dizajnom koji odgovara njihovom odnosu prema prirodi, okolišu i društvu u kojem živimo ili u kojem želi živjeti.

Radovi su iznimno različiti i interesantni, a svaki rad prati i elaborat koji je postao dio 3. izdanja hrvatske zbirke klimatske fikcije Homo Climaticum 2021.

Predstavljamo vam 43 originalna rada učenika koje možete pogledati ovdje.

---

Ova se aktivnost održava u sklopu projekta "Škole održivosti - obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti".
Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta u ovom programu isključiva su odgovornost Zelene akcije i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Dokumenti

Homo Climaticum 2021.

PDF 6.3 MB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.