hr en
  • change the contrast
  • change the font

Aktivisti Zelene akcije sudjelovali na treningu u Kataloniji

04

U sklopu zajedničkog projekta s udrugom Ulex iz Španjolske, četvero aktivista Zelene akcija dobila su priliku za sudjelovanje na nekoliko vrlo kvalitetnih i praktičnih treninga za aktiviste i aktivistkinje koji se održavaju u Kataloniji.

Jedan od njih  bio je trening „Catalysing active citizenship“ održan u studenom 2018. godine u malom planinskom selu u blizini Trempa. Tamo se nalazi edukacijski centar, u obnovljenoj kamenoj kući sa spavaćim sobama i prostorom za treninge, koji teži samoodrživosti. Dok se drugi trening održao u razdoblju od 31.10. do 10.11.2018. godine u predivnom krajoliku Pirinejskih planina, u blizini mjestašca po imenu Abella de la Conca (Katalonija, Španjolska).

Više o transformirajućim iskustvima naših aktivista Sare i Luke možete čitati na blogu ZA, a mi ćemo i dalje pisati o iskustvima naših aktivista i zaposlenika nakon njihovih transformirajućih iskustava :)

Sarino iskustvo

Lukino iskustvo

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.