hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Umjetničko-ekološko kampiranje na Jakuševcu

Jakusevac marina kelava 630

Kazalisna skupina BADco. uz pomoć Zelene Akcije poziva na kampiranje na livadi između Savskog nasipa i rijeke Save, nedaleko zagrebačkog komunalnog odlagališta otpada Prudinec/Jakuševac i sajma rabljene robe Hrelić, od 14. rujna u 10 sati do 15. rujna u isto vrijeme.

Namjera je kampiranja naseliti jednu od ekološki najproblematičnijih zagrebačkih zona zajedno s umjetnicima, aktivistima i stručnjacima koji će tijekom 24-satnog programa izvesti svoje performanse, izložiti radove i otvoriti diskusije na teme ekologije i grada, otpada i njegova zbrinjavanja.

Pridružite se kampu svojim šatorom, kamp kućicom ili vrećom za spavanje, sudjelujte u diskusijama, pratite izvedbe i provedite noć na lokaciji privremenog umjetničko-istraživačkog kampa.

U programu sudjeluju BADco., Ana Hušman, Davor Sanvicenti, Alen i Nenad Sinkauz, Slaven Tolj te brojni drugi stručnjaci i aktivisti. Zbog ograničenog broja mjesta, rezervacije su otvorene do 7. rujna, a mjesto za kampiranje je besplatno.

Rezervacije mjesta za kampiranje šaljite na adresu elektroničke pošte.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.