hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Radionica samogradnje solarnih kolektora u Zagrebu

Pozivamo sve zainteresirane građane na besplatnu dvodnevnu radionicu samogradnje solarnih kolektora koju organizira Zelena akcija. Radionica će se održati 17. i 18. lipnja (srijeda i četvrtak) od 16:00 do 20:00 h u Okolišnom info centru Zelene akcije (Frankopanska 1, Zagreb).

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali je zbog tehničkih uvjeta broj polaznika ograničen. Zainteresirani građani bi trebali sudjelovati na oba dana radionice, a mogu se prijaviti u Okolišni info centar Zelene akcije na 099 314 9694 ili eugen@zelena-akcija.hr  

Na radionici će građani slušati uvodno predavanje Tonija Vidana o obnovljivim izvorima energije te kroz praktični rad naučiti kako sami mogu izraditi solarni kolektor za zagrijavanje vode u svom domaćinstvu ili poslovnom objektu. Kolektori izrađeni na radionici koristit će se kao dio edukativnog solarnog sustava u Okolišnom info centru te u drugim aktivnostima Zelene akcije usmjerenim na promociju obnovljivih izvora energije.

Dokumenti

Brošura: Samogradnja solarnih kolektora

PDF 1.62 MB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.