hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

"Navike promijeni - školu opremi!": Još malo i počinje natjecanje škola!

01 1

Saznajte je li se i vaša škola u Brodsko-posavskoj županiji uključila u natjecanje “Navike promijeni - školu opremi” i već danas počnite s uštedom energije i/ili vode. Vidimo se 5. prosinca u Tuzli!

Popis sa školama iz Brodsko-posavske županije, koje će sudjelovati u natjecanju, možete pronaći na poveznici.

U proteklom periodu sve osnovne i srednje škole iz Tuzlanskog kantona i Brodsko-posavske županije imale su priliku prijaviti se na regionalno natjecanje škola u uštedi energije i vode “Navike promijeni školu opremi”. Natjecanje službeno počinje 5. prosinca 2017. godine, kada ćemo u Tuzli ugostiti predstavnike_ce svih škola koje su se prijavile na natjecanje. Dvije škole koje budu najuspješnije u natjecanju osvojit će vrijedne nagrade za svoju školu:

  • Fotonaponski sistem za proizvodnju električne energije, koji će biti instaliran na objektu škole; i
  • Solarni laboratorij, koji će zajedničkim praktičnim radom opremiti učenici_e škole, uz pomoć svojih nastavnika_ce i mentora_e osoguranog_e od strane organizatora natjecanja.

U svrhu opremanja laboratorija, organizatori natjecanja će osigurati materijal potreban za izradu eksponata /opreme (kao npr. solarno drvo, solarna klupa, solarni roštilj, solarna lampa, i slično). Sve što bude izrađeno tokom zajedničkog praktičnog rada opremanja solarnog laboratorija, ostaje u vlasništvu škola pobjednica.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.