hr en
  • change the contrast
  • change the font

Zelena akcija vas poziva na nove radionice samogradnje kolektora i kućnih kompostera

Komposteri

Radionica samogradnje solarnih kolektora za pripremu tople vode održat će se 20. i 21.11., a radionica samogradnje kućnih kompostera 25.11. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen!

Dvodnevna radionica samogradnje kolektora za solarnu pripremu tople vode održava se 20.11. (od 17:00 do 22:00) i 21.11. (od 10:00 do 20:00).

Radionica samogradnje kućnih kompostera održava se 25.11. od 17:00 do 22:00.

Sve radionice održavaju se u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu.

Broj sudionika na radionicama je ograničen, a biti će odabrani po redoslijedu prijave. Prijaviti se možete slanjem e-maila na adresu eugen@zelena-akcija.hr   .U poruci svakako naglasite na koju se radionicu prijavljujete (samogradnje kolektora ili kompostera), a pošaljite nam i svoj broj mobitela ili telefona. Obavijest o tome da li ste prihvaćeni na radionicu dobit ćete najkasnije do ponedjeljka, 16.11. Za sva dodatna pitanja također se možete obratiti na navedeni e-mail.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.