hr en
  • change the contrast
  • change the font

Završile edukacije o održivom razvoju

Img 20191220 wa0001

Ovim tjednom završio je ciklus radionica "Edukacije o održivom razvoju" koji je započeo tokom listopada.

Učenici i učenice Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, Klasične gimnazije u Zagrebu i Škole za umjetnost, dizajn i odjeću u Zaboku aktivno su sudjelovali na devet predavanja. Teme su uključivale: održivi razvoj, klimatske promjene, energetiku, hranu, otpad, resurse i ekonomiju, zaštita prirode, intersekcionalnost i aktivno građanstvo. Ciklus predavanja samo je prva faza projekta “Škole održivosti - obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti” kojeg Zelena akcija provodi u partnerstvu sa spomenute tri srednje škole, te s Udrugom bivših učenika ŠPUD-a (UBU) i Udruženjem za razvoj kulture „URK“ poznatijem kao Mochvara, a cilj projekta jest tijekom dvije godine zajedno razvijati kreativne i praktične vizije održivosti.

---

Ova se aktivnost održava u sklopu projekta "Škole održivosti - obrazovanjem do aktivnog građanstva i društvene jednakosti".
Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta u ovom programu isključiva su odgovornost Zelene akcije i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.