hr en
  • change the contrast
  • change the font

Poziv na tribinu "Novi GUP i devastacija Grada" - Utorak, 06.11. u 18 sati u Novinarskom domu

Zelena akcija i Pravo na grad pozivaju građane i medije na tribinu "Novi GUP i devastacija Grada" koja će se održati u utorak, 06.11. u 18 sati u Novinarskom domu, Perkovčeva 2 (kliknite za prikaz lokacije) .

Na tribini će sudjelovati Saša Poljanec Borić, Frano Dulibić, Dino Milinović, Vera Petrinjak Šimek, Zlatko Uzelac, Mladen Škreblin, Bernard Ivčić i drugi.
Tribina se održava dva dana prije sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba na kojoj će se usvojiti novi GUP, stoga želimo poslati jasan zahtjev zastupnicima Skupštine da ne glasaju za GUP koji bi bio suprotan željama i interesima stanovnika Grada Zagreba.

Na tribini će biti objašnjeno na koji način je došlo do degradacije sustava prostornog planiranja te što po tom pitanju donosi novi GUP (poboljšanje ili olakšavanje daljnje devastaciju Zagreba). Osim toga, biti će prezentirano kakve sadržaje želimo u centru Grada te koje su alternative postojećoj situaciji s prostornoplanerskog, arhitektonskog, kulturološkog i prometnog aspekta.

Documents

Poziv za medije - Poziv na tribinu "Novi GUP i devastacija Grada"

PDF 158 KB

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.