hr en
  • change the contrast
  • change the font

Podsjećamo vas na predavanje o prehrambenom suverenitetu

Sjemenke

Podsjećamo vas da se danas (14.11.), u 20:00 sati, u sklopu jesenskog ekoseminara Zelene akcije održava predavanje o prehrambenom suverenitetu.

Zahtjev za prehrambenim suverenitetom podrazumijeva da bi kontrolu nad proizvodnjom i opskrbom hranom trebali imati neposredni poljoprivredni proizvođači (seljaci) i potrošači, a ne velike agrokompanije i trgovački lanci. On podrazumijeva i organizaciju sustava prehrane na način koji ne ugrožava druge ljude i okoliš te čuva osnovne uvjete za preživljavanje čovječanstva – plodno tlo, čistu vodu i zrak. Na ovom predavanju moći ćete doznati više o borbi za prehrambeni suverenitet u svijetu i u Hrvatskoj.

Predavačica je Sunčana Pešak, aktivistica udruge ZMAG.

Predavanje se održava u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu. Predavanje je besplatno i otvoreno za sve, bez potrebe prethodne najave.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.