hr en
  • change the contrast
  • change the font

Održano Posvećenje biciklističkog proljeća u organizaciji Biciklopopravljaone Zelene akcije

Jučer, 22.4., na Dan planeta Zemlje, završeno je Posvećenje biciklističkog proljeća - događanje koje slavi biciklizam kao način života i oblik transporta, u organizaciji Biciklopopravljaone Zelene akcije.

Ovogodišnje Posvećenje bilo je četvrto po redu i održalo se nakon četverogodišnje pauze (prethodno je održano 2013). Ove godine ono je bilo trodnevni događaj, s programom bogatijim nego ikada do sad. Pored brojnih predavanja i prezentacija o najrazličitijim biciklističkim temama, posjetioci su mogli vidjeti izložbu stripova Stipe Kalajžića, volontera Biciklopopravljaone i strip autora; sudjelovati u nekompetitivnim biciklističkim vožnjama na dulje i kraće pruge; pogledati izbor nezavisnih video radova na temu biciklizma; razmijeniti biciklističke dijelove na biciklo-buvljaku; kušati hranu koju je spremila zadruga Okus doma i družiti se s drugim ljubiteljima biciklizma svakog od tri dana događanja. Ukratko, bio je to sjajan način da se otvori sezona intenzivnijeg bicikliranja i obilježi Dan planeta Zemlje.

Fotografije s Posvećenja pogledajte ovdje.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.