hr en
  • change the contrast
  • change the font

Održan Trening za trenere Škole održivosti

Zelena akcija je od 7.-10.03.2018. u Mariji Bistrici provela edukaciju "Trening za trenere" Škole održivosti na temu privilegije i opresije, kao dio EU projekta „School of Sustainability in the European Year of Development 2015 and beyond“.

Na treningu je sudjelovalo 15 sudionika_ca iz cijele Hrvatske koji_e su svojim znanjem, iskustvom i željom da nauče više obogatili_e cijeli sadržaj treninga.

Kroz raznoliku metodologiju popularnog obrazovanja temeljenu na učenju Paula Freire-a i mnogih drugih nakon njega, omogućen je prostor za promišljanje i osvješćivanje tema dominacije i opresije, odnosa globalnog sjevera i juga te važnosti shvaćanja kako nema okolišne pravde bez društvene i ekonomske pravde te obrnuto.

Sudionici i sudionice su se kućama vratili_e osnaženi_e novim saznanjima, prijateljstvima, iskustvima solidarnosti i željom da ovakav rad nastave u svojim zajednicama i obrazovnim institucijama. Zelena akcija još jednom zahvaljuje svim sudionicima_ama na doprinosu da ovaj "Trening za trenere" možemo smatrati uspješnim.

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.