hr en
  • change the contrast
  • change the font

Arktik / predavanje i fotografije

Medjed

Početkom ljeta fotograf i aktivist Zelene akcije Luka Tomac je, zajedno s internacionalnom grupom od 50-ak znanstvenika, aktivista i studenata koji se bave problematikom klimatskih promjena, sudjelovao na znanstveno-edukativnom putovanju Arktikom u organizaciji British Councila i Programa za okoliš Ujedinjenih naroda.

U Arktičkom krugu nalaze se staništa polarnih medjveda, tuljana, morževa, kitova, velikih kolonija ptica i mnogih drugih životinjskih vrsta. Arktik je nažalost i područje na kojem su posljedice klimatskih promjena već uvelike vidljive.

O geopolitici, flori, fauni, ljudima i izazovima Arktika, uz mnoštvo fotografija koje je na putovanju snimio sam izlagač, saznajte na prezentaciji koja će se održati u petak, 16. rujna u 20:00 sati. Mjesto događanja su prostorije Zelene akcija, Frankopanska 1, u dvorištu.

http://blog.lukatomac.com/

You may upload our content in an integral or revised version with the indication of the organisation Zelena akcija/FoE Croatia - under the terms of the Creative Commons Attribution 4.0 International License.
This permission does not apply to stock photos and embedded content of other creators.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.