hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zeleni forum traži hrvatsku Erin Brockovich!

Projekt "Dobro upravljanje i vladavina prava u plitici zaštite okoliša Republike Hrvatske". Pod ovim je nazivom Zeleni forum, mreža udruga za zaštitu okoliša u RH, raspisao najtječaj za mlade pravnike/ce koje zanima edukacija o pravu zaštite okoliša prije tridesetak dana.

Akcija je poduzeta u sklopu CARDS 2003 projekta “Pravo okoliša u RH -dobro upravljanje i vladavina prava”, koji u ime Mreže koordiniraju Zelena akcija (Zagreb), Zelena Istra (Pula) i Sunce (Split).
Seminar za pravnike  traje od 23. do 24.11. u Zagrebu, gdje predstavnici nadležnih ministarstva predstaviti pravo okoliša u RH, a prof. dr. Olivera Lončarić Horvat, će objasniti zašto je ova grana prava tako specifična.

Mojca Starc, voditeljica projekata zaštite okoliša u Delegaciji Europske komisije u RH predstavit će proces usklađivanja prava RH sa europskom legislativom, nakon čega će pravnici iz Češke, Španjolske, Madžarske, Austrije i SAD-a predstaviti pravo okoliša u svojim zemljama.

Dokumenti

Program edukacije i datumi

PDF 68.5 KB

Priopćenje za medije - Zeleni forum traži hrvatsku Erin Brockovich!

PDF 55.9 KB

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.