hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zelena akcija vas poziva na još jednu besplatnu radionicu samogradnje kućnih kompostera

"Biootpad nije smeće za spaljivanje koje se planira u RH! Napravimo vrijedan kompost u kući/stanu i zaustavimo štetne i skupe spalionice. Kućno kompostiranje je vrlo jednostavno, suprotno predrasudama ne izaziva neugodne mirise te biootpad pretvara u plodno tlo koje se vraća natrag u prirodu. Time preuzimamo odgovornost za svoj otpad i čuvamo okoliš." - poručuje Marko Košak, voditelj radionice. Radionica će se održati 08.12. Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen.

Radionica će se sastojati od teorijskog dijela u kojem možete saznati sve o važnosti kompostiranja i zbrinjavanja vlastitog biootpada, te od praktičnog u kojem možete naučiti kompostirati, izraditi svoj vlastiti komposter za stan/kuću te ga besplatno ponijeti kući zajedno sa svim materijalima potrebnim za početak kompostiranja. 

Radionica se održava 08.12. od 17:00 do 20:00 u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu. Broj sudionika na radionici je ograničen, a biti će odabrani po redoslijedu prijave. Prijaviti se možete slanjem e-maila na adresu eugen@zelena-akcija.hr. U poruci nam pošaljite i svoj broj mobitela ili telefona. Obavijest o tome jeste li prihvaćeni na radionicu dobit ćete najkasnije do petka, 04.12. Za sva dodatna pitanja također se možete obratiti na navedeni e-mail.  

Fotografije s prošlotjedne radionice možete pogledati u prilogu.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.