hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Zelena akcija poziva vas na predstavu “Na jezeru”

On the lake performance mountain bjela%c5%a1nica  bosnia iva korbar

Slika performansa - Photo from the performance

Aktivistička grupa Zelene akcije poziva vas na predstavu naziva “Na jezeru” umjetnice Ive Korbar, koja će se održati 13. lipnja u 18:30 u parku Maksimir.

Aktivistička grupa Zelene akcije poziva vas na predstavu naziva “Na jezeru” umjetnice Ive Korbar, koja će se održati 13. lipnja u 18:30 u parku Maksimir.

9. OFF završio je u travnju, ali je predstava “Na jezeru” kao dio popratnog programa bila odgođena zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. S dolaskom ljeta, sretni smo što ju možemo doživjeti u toplom i sunčanom okruženju! 

“Na jezeru“ je autorska site-specific jednočinka uronjena u prirodan krajolik, suigrana s vodom. Jezero služi kao scenografski i koreografski element i primjer je „žive scenografije“, fenomena iz autoričine metodologije za kreiranje kazališta u prirodi i na site-specific lokacijama – Realms©. Predstava istražuje suodnos ljudske prirode s onime što uopće percipiramo kao prirodu te u konačnici i nazivamo „prirodom“. Autorica ekspresivnim fizičkim teatrom traga za odgovorima kao što su što je ljubav, što je priroda, a što je ljubav prema prirodi.

  • O autorici: Iva Korbar stvara kazalište u prirodi unutar koncepta rada „Kazalište Nezamislivog“. Njezin cjeloživotni i umjetnički sveobuhvatan projekt, poput Gesamtkunstwerka, obuhvaća umjetnost u različitim formama: izvedbenu umjetnost, pisanje, stvaranje poetskih filmova i dr. Osnivačica je, između ostalog, i kretivne platforme za očuvanje rijeke Rječine ”Ljubav za Ričinu”.

  • Sudjelovanje na predstavi je besplatno!

  • Točna lokacija predstave je ovdje.

Poželjno je da dođete 15 minuta prije početka. 

Ne propustite priliku vidjeti Maksimir u nesvakidašnjem ruhu! Vidimo se!

---

Festival je organiziran u sklopu projekta JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju.
Projekt JEKA! je podržan sa € 149.850,00 EUR-a financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova

 

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.