hr en
  • promijeni kontrast
  • promijeni pismo

Sretan Vam Dan planete Zemlje!

Otvorena izložba, filmska večer i proslava u Maksimiru Zagreb, 22.04.2005.

Vrlo veselo otvorili smo izložbu 15 godina djelovanja Zelene akcije. Otvorio ju je Vladimir Lay, prvi predsjednik Zelene akcije, a generacijski kontinuitet upotpunila je mlađahna ekipa aktivista kao prvih gostiju. Slike sa otvaranja možete vidjeti nešto niže. Izložba će biti otvorena do 06.05. radnim danom od 10-17 sati i srijedom od 20-21 sat.

Večeras u 20h u Zelenoj akciji, Frankopanska 1, je filmska večer aktivističkih filmova u produkciji Fade In Green-a na temu održivog razvoja. Uz besplatan ulaz uključite se u diskusiju što za Vas znači održivi razvoj.

I dođite i sa nama uživajte u suncu i bogatom programu sutra u Maksimiru, uz interaktivnu kartu Hrvatske kakvu imamo i želimo, vijestima iz budućnosti, kupite zdravo i lokalno na eko-placu, informirajte se na štandu Zelene akcije i podržite naš rad te nam se pridružite na završnom tulumu.

Naše sadržaje možete prenositi u integralnoj ili prerađenoj verziji uz navođenje organizacije Zelena akcija - pod uvjetima licence Creative Commons Imenovanje 4.0 međunarodna.
Ovo dopuštenje se ne odnosi na stock fotografije i embedane sadržaje drugih stvaratelja.

Design & development: Slobodna domena Zadruga za otvoreni kod i dizajn

Kolačići (cookies) pomažu u korištenju ove stranice. Korištenjem pristajete na korištenje kolačića.